Rippikouluun ilmoittautuminen

Vuoden 2017-2018 rippikouluihin ilmoittautuminen alkaa 25.8.2017 klo 8.00.

Ilmoittautuneet sijoitetaan leireille 10.9.2017 jälkeen ja leiripaikat ilmoitetaan joko kirjeitse tai tekstiviestein lokakuun aikana. Jos ilmoittautuminen tulee 10.9. jälkeen, katsotaan mille leireille vielä mahtuu ja niihin annetaan paikkoja. Kaverikoodeja ei siinä vaiheessa enää huomioida.

Samalla lomakkeella ilmoittautuvat eri Savonlinnan seurakunnan osat ja tulevat osat: Enonkoski, Kerimäki, Punkaharju, Rantasalmi, Savonlinna ja Savonranta.

Lomakkeella sinulta vaaditaan ilmoittautumista vähintään kahdeksalle (8) leirille. Tämä sen takia, että saamme sijoitettua kaikki halukkaat leirille. Emme voi taata, että kaikki pääsevät sille leirille, joka on ollut heillä 1. vaihtoehtona.

Jos haluat vain ja ainoastaan ilta- tai päivärippikouluun, käytä silloin Ilta-/päivärippikoulu -linkkiä. Iltarippikouluun otetaan kaikki halukkaat rippikouluikäiset. Iltariparin opetusjakso on nimensä mukaisesti marras-toukokuussa iltaisin, useimmiten viikolla. Päivärippikoulu toteutetaan tarvittaessa kesäkuun alussa. Ajat varmentuvat ilmoittautumisten jälkeen ja yhdessä ryhmän kanssa neuvotellen.

Myös muualle menevien tulee ilmoittautua meille. Lisätietoja tältä sivulta.

Jos haluat leirille, jolla ohjaajat tulevat omasta kappelistasi (Kerimäki, Punkaharju tai Rantasalmi) tulet sinne hyvin suurella todennäköisyydellä pääsemään, jos osoitteesi on näillä alueilla.

Rippikoulujen kustannukset rippikoululaiselle ovat seuraavat:

Leireistä peritään ruokamaksua, jonka kirkkovaltuusto vahvistaa loppuvuodesta (n. 90–100 € Savonlinnan seurakunnan jäseneltä ja todellinen ruokamaksu n. 240–250 € Savonlinnan ev.lut. seurakuntaan kuulumattomalta).

Ilta- ja päivärippikoulu ovat kustannuksettomia rippikoululaisille.

Maksuvapautusta voi hakea diakoniatoimistosta, Kirkkokatu 17 tai kysyä suoraan diakoneilta. Älkää antako leirin hinnan olla esteenä rippikouluun tulemiseen.

Ilmoittautuminen tapahtuu viime vuoden tapaan verkkolomakkeen avulla. Alta löydät linkit lomakkeisiin.

Ilmoittautuminen:

Leiri Savonlinnan seurakunnan alueella

Ilta-/päivärippikoulu

Leiri muualla

Jos et pysty tai halua ilmoittautua verkon kautta voit hakea ilmoittautumislomakkeen seurakunnan nuorisotoimistosta, Kirkkokatu 17, Savonlinna, sisäänkäynti ovesta F.

Toimiston aukioloaika on 9.00–15.00. Lisätietoja saat myös soittamalla nuorisotoimistoon p. 0440 768 001 aukioloaikana.

Alta löydät Youtube -videon, jossa käydään läpi ilmoittautumislomakkeen täyttö ja kaverikoodin käyttö.