Tapahtumakalenteri Rantasalmi

Rantasalmen kappeliseurakunta

Jumalanpalvelusten suora lähetys nettiradiossa kappeliseurakunnan nettisivujen etusivulla olevan linkin kautta.

www.savonlinnanseurakunta.fi/rantasalmen-kappeliseurakunta

*Lapsi- ja perhetyö:

Päiväkerho jatkuu syyskaudella 2017 maanantaisin klo 9-14 etukäteen ilmoittautuneille Kirkkorinteellä.

Perhekerho jatkuu syyskaudella 2017 keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Yhteistä puuhaa, vapaata leikkiä, hiljentymistä ja välipala.

Ke-to 22.-23.8. Päihdekuntoutujien leiri Kuus-Hukkalassa. Ilm. 30.6 menn. Helenalle, p. 040 161 5039. Omavastuu 10 e.

Ke 6.9. klo 18 Ida Elinan konsertti Rantasalmen kirkossa kaikenikäisille. Kantelepoppia ja gospelmusiikkia. Käsiohjelmamaksu 10e/aikuiset 10e, 5e/alle 15 v., työttömät ja varusmiehet. Vapaa pääsy. Järj. kappeliseurakunnan aikuistyö. Tervetuloa kauempaakin!

Yhteiset:

--

*Muita kirkollisia tai lisätietoja: Katso kappeliseurakunnan tapahtumailmoitukset ja Savonlinnan seurakunnan kirkolliset.

HUOM. Vuoden 2017 alusta kirkkoherranvirasto palvelee vain Savonlinnassa. Lisäksi  pappien arkipäivystykset Kirkkorinteellä, ei ke-to. Tarvittaessa palvelevat myös Savonlinnan papit.

*Savonlinnan kirkkoherranvirasto palvelee kesä-elokuussa ma-pe kello 9-13 osoitteessa Kirkkokatu 17, 57100 Savonlinna.

*Papin arkipäivystys Kirkkorinteellä elokuun loppuun pääsääntöisesti ma ja pe klo 9-12

osoitteessa Kirkkotie 3, 58900 Rantasalmi.

Aluekappalainen Jussi Leppäniemi on opintovapaalla 31.12.2018 saakka. Sijaisena vs. aluekappalainen Susanna Vihavainen.

*Kesäpappina Rantasalmella toimii pastori Marja Hynninen.

*Kanttorina Rantasalmella Sauli Rissanen.

*Kappeliseurakunnan työntekijöiden sähköpostit: etunimi.sukunimi@evl.fi

Paikallislehtien kirkollisista vastaa Savonlinnan seurakunnan tiedotus.

Palautteet Savonlinnan seurakunnan kirkollisista:

savonlinnan.tiedotus(at)evl.fi

Rantasalmen kirkon kaari-ikkuna