Rantasalmen tapahtumat

Rantasalmen kappeliseurakunta

Jumalanpalvelusten suora lähetys nettiradiossa kappeliseurakunnan nettisivujen etusivulla olevan linkin kautta.

www.savonlinnanseurakunta.fi/rantasalmen-kappeliseurakunta

*Muita: Katso seurakunnan tapahtumailmoitukset ja Savonlinnan seurakunnan kirkolliset.

HUOM. Kirkkoherranvirasto palvelee vain Savonlinnassa. Lisäksi  pappien arkipäivystykset Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinteellä. Tarvittaessa palvelevat myös Savonlinnan papit.

*Savonlinnan kirkkoherranvirasto avoinna syys-toukokuussa ma kello 9-15, ti-pe klo 9-13 osoitteessa Kirkkokatu 17, 57100 Savonlinna. Vaihteen puhelinnumero p. 015 576 800.

Kirkkoherranvirasto avoinna kesä-elokuussa ma-pe klo 9-13.

savonlinnan.kirkkoherranvirasto(at)evl.fi

*Rantasalmella pappien päivystys seurakuntatalo Kirkkorinteellä (Kirkkotie 3, 58900 Rantasalmi) ma ja pe klo 9-12. Poikkeukset mahdollisia.

Jos omia pappeja ei saa kiinni, yhteydenotot hallintokappalainen Leena Paintola p. 044 7768043.

Vuoden 2018 kevätviikoilla 11 ja 12 päivystys vain perjantaisin.

Aluekappalainen Jussi Leppäniemi on opintovapaalla 31.12.2018 saakka. Sijaisena vs. aluekappalainen Susanna Vihavainen.

*Vs. seurakuntapastori Per Lindblad

*Kanttori Rantasalmella Sauli Rissanen.

*Kappeliseurakunnan työntekijöiden sähköpostit: etunimi.sukunimi@evl.fi

Paikallislehtien kirkollisista ilmoituksista vastaa Savonlinnan seurakunnan tiedotus.

Palautteet niistä: savonlinnan.tiedotus(at)evl.fi

Rantasalmen kirkon kaari-ikkuna