Rantasalmen tapahtumat

CLUB FOR FIVE

Hiljainen hetki  –konsertti

Rantasalmen kirkossa perjantaina 3.11.2017 klo19

Katso tarkemmat tiedot mm. lipunmyynnistä:

Jumalanpalvelusten suora lähetys nettiradiossa kappeliseurakunnan nettisivujen etusivulla olevan linkin kautta.

www.savonlinnanseurakunta.fi/rantasalmen-kappeliseurakunta

*Muita: Katso seurakunnan tapahtumailmoitukset ja Savonlinnan seurakunnan kirkolliset.

HUOM. Kirkkoherranvirasto palvelee vain Savonlinnassa. Lisäksi  pappien arkipäivystykset Kirkkorinteellä, ei ke-to. Tarvittaessa palvelevat myös Savonlinnan papit.

*Savonlinnan kirkkoherranvirasto palvelee syys-toukokuussa ma kello 9-15 ja ti-pe klo 9-13 osoitteessa Kirkkokatu 17, 57100 Savonlinna. Vaihteen puhelinnumero 015 - 576 800.

*Rantasalmella papin päivystys Kirkkorinteellä ma, ti ja pe klo 9-12, poikkeukset mahdollisia, Kirkkotie 3, 58900 Rantasalmi.

Aluekappalainen Jussi Leppäniemi on opintovapaalla 31.12.2018 saakka. Sijaisena vs. aluekappalainen Susanna Vihavainen.

*Vs. seurakuntapastori Per Lindblad

*Kanttori Rantasalmella Sauli Rissanen.

*Kappeliseurakunnan työntekijöiden sähköpostit: etunimi.sukunimi@evl.fi

Paikallislehtien kirkollisista ilmoituksista vastaa Savonlinnan seurakunnan tiedotus.

Palautteet niistä: savonlinnan.tiedotus(at)evl.fi

Rantasalmen kirkon kaari-ikkuna