Lapset

Lapsityössä on tavoitteena tukea perheitä kasteeseen perustuvassa kristillisessä kasvatustyössä.

Lapsilähtöisen toiminnan kautta halutaan rohkaista lasta luottamaan Taivaallisen Isään: Elämä on turvallista Jumalan kämmenellä. Iltarukous tuo rauhallisen yön. Jumala kuulee rukouksemme. Jokainen lapsi on arvokas ja tärkeä.

Rantasalmella lapsi- ja perhetyö suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kunnan avoimen varhaiskasvatuksen työntekijän kanssa.

Lapsiryhmissä voi osallistua monipuoliseen, lapsen persoonaa ja taitoja kehittävään toimintaan.

Perheille tarjotaan mahdollisuutta kohdata muita lapsiperheitä. Yhdessä hiljentyen, leikkien, laulaen ja askarrellen kerätään voimia ja taitoja arjessa jaksamiseen.

Kirkkohetkissä ennen joulua ja pääsiäistä lauletaan yhdessä ja hiljennytään kuuntelemaan, mitä asiaa Taivaan Isällä on tänä päivänä minulle.

Perhekerho

jatkuu syyskaudella 2017 keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Kirkkorinteellä (Kirkkotie 3)

Yhteistä puuhaa, vapaata leikkiä, hiljentymistä, laulua ja välipala.

Mukana on kunnan ja seurakunnan työntekijä. Ei ennakkoilmoittautumista, mutta ilmoitathan etukäteen erityisruokavalioista, p. 044 776 8051.

************

Rantasalmen kappeliseurakunnan lasten ja perheiden retki Kaarnetsaareen ti 1.8.2017

Ilmoittaudu viim. su 9.7.!

***********