Jumalanpalvelukset Rantasalmella

Sinunkin kannattaa ottaa suunta kohti Rantasalmen kirkonmäkeä ja jumalanpalvelusta. Mikäli et pääse omakohtaisesti kirkonpenkkiin, voit kuunnella suoraa lähetystä jumalanpalveluksesta Rantasalmen kappeliseurakunnan internetlinkin kautta. Kappeliseurakunnan nettisivuston etusivulta pääsee avaamaan nettiradiolinkin.

Rukous kantaa myös kotoa tai kesämökiltä.

Rantasalmella vietetään erilaisia messuja ja teemajumalanpalveluksia. Kesällä on muun muassa kesävieraiden ja hoitolaitosten kirkkopyhä, palmusunnuntaina perinteinen kehitysvammaisten kirkkopyhä.  Joskus myös muistetaan paikkakuntaan liittyviä tapahtumia kuten Petäjäsaaren taistelua, jossa menehtyi suuri määrä rantasalmelaisia. Toisinaan on erityisjumalanpalvelus, kuten partiolaisten iltakirkko.

Jumalanpalvelukset vietetään sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 10 Rantasalmen kirkossa. Poikkeavat kellonajat ilmoitetaan erikseen. Seuraa kirkollisia ilmoituksia nettisivuilta tai paikallislehdistä. Ilmoituksista näkyy, onko kyseessä ehtoollisjumalanpalvelus eli messu vai sanajumalanpalvelus. Samalla selviää myös se, milloin Kirkkotorilla tarjotaan kirkkokahvit.

Päiväjumalanpalvelusten lisäksi on silloin tällöin iltakirkkoja. Yhdessä kyläyhdistysten kanssa järjestetään mm. perinteinen luontokirkko Osikonmäellä ja adventtikirkko Hiltulassa. Olet lämpimästi tervetullut!

Jumalanpalvelus

sunnuntaisin klo 10

Rantasalmen kirkossa

Jos et pääse kirkkoon ilman kyytiä, kirkkokaveritoiminta auttaa. Asiasta voi kysyä fysioterapeutti Päivi Palsalta Mäntylän palvelutalosta.

Tervetuloa Turvapaikkaan!