Jumalanpalvelukset Rantasalmella

 

Sinunkin kannattaa ottaa suunta kohti kirkonmäkeä ja jumalanpalvelusta. Mikäli et pääse omakohtaisesti kirkonpenkkiin, voit kuunnella suoraa lähetystä jumalanpalveluksesta Rantasalmen kappeliseurakunnan internet-linkin kautta ja liittyä sitenkin seurakuntaan. Kappeliseurakunnan nettisivuston etusivulta pääset avaamaan nettiradiolinkin. Rukous kantaa aina myös kotoa tai kesämökiltä.

Vietämme erilaisia messuja ja teemajumalanpalveluksia. Kesällä on muun muassa kesävieraiden ja hoitolaitosten kirkkopyhä ja palmusunnuntaina perinteisesti kehitysvammaisten kirkkopyhä. Jumalanpalveluksessa otetaan huomioon kirkkopyhä erityispiireineen. Joskus myös muistetaan paikkakuntaan liittyviä tapahtumia kuten Petäjäsaaren taistelua. Toisinaan on erityisjumalanpalvelus, kuten partiolaisten iltakirkko esimerkiksi toisena pääsiäispäivänä.

Jumalanpalvelukset vietetään sunnuntaisin ja pääsääntöisesti juhlapyhinä klo Rantasalmen 10 kirkossa. Poikkeavat kellonajat kuten esimerkiksi toinen pääsiäispäivä ilmoitetaan erikseen. Kannattaa seurata viikon kirkollisia ilmoituksia nettisivuilta tai paikallislehdistä, joista näkyy onko jumalanpalvelus ehtoollisjumalanpalvelus eli messu, ja muun muassa milloin kirkkotorilla tarjotaan kirkkokahvit.

Päiväjumalanpalvelusten lisäksi on silloin tällöin iltakirkkoja. Yhdessä kyläyhdistysten kanssa ollut perinteenä kesäinen luontokirkko Osikonmäellä ja adventtikirkko Hiltulassa. Olet lämpimästi tervetullut muuhunkin kappeliseurakunnan toimintaan. Osallistu, tarjoudu Sinua kiinnostaviin tehtäviin ja anna palautetta aluekappalaiselle ja muille työntekijöille.

 

 Risteysmessu 27.12.2015

 

Jumalanpalvelus

sunnuntaisin klo 10

Rantasalmen kirkossa

 

http://www.savonlinnanseurakunta.fi/rantasalmen-kappeliseurakunta/ajankohtaista

 

Luottamushenkilöitä messukulkueessa 31.1.2016 Rantasalmen kirkossa 

 

Tervetuloa Turvapaikkaan!