Iltaperhekerho

Alkusyksyllä kokeilussa ollut uusi toiminnan muoto, iltaperhekerho, saavutti suosiota ja saa jatkua osana viikottaista perhekerhotoimintaamme!

Perhekerhot lomailevat lokakuussa syyslomaviikon 43. Joulutaulle jäädään viikolla 50 ja toiminta jatkuu viikolla 1. Kevätkaudella kerhot lomailevat helmikuussa hiihtolomaviikon 9 ja toiminta päättyy toukokuussa viikolla 20 tai 21.

Iltaperhekerho toimii samalla periaatteella kuin perhekerhot. Erityisenä ajatuksena iltaperhekerhon takana on tarjota mahdollisuus koko perheelle osallistua kerhoon yhdessä. Näin päivisin töissäkäyvä vanhempikin pääsisi kerhoon mukaan!

Kerhoa vetävät tutut ammattimaiset ohjaajat, jotka tukevat perheitä kristillisessä kasvatuksessa. Kerho päättyy joka kerralla yhteiseen iltapalaan ja hartauteen.

Kerho on maksuton ja kaikille avoin, eikä siihen ole erillistä ilmoittautumista!

Kuvassa neljähenkinen perhe, isä,äiti, poika ja tyttövauva
Piirros: Sarita Peuralanmäki

SYKSY 2017

Iltaperhekerho kokoontuu torstaisin klo 17.30-19.00 Seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa (Kirkkokatu 17, käynti parkkipaikan / Väinönkadun puolelta, D-ovi)

Kerhonvetäjä Merja Hacklin toivottavat teidät TERVETULLEEKSI!

Lapsityönohjaaja
Savonlinnan seurakunta