Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat voivat olla ilon tai surun juhlia. Ne ovat aina tietynlaisia käännekohtia elämässä ja vaikuttavat aina jollain tavoin elämään arjen keskellä. Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja näin myötäelää arjessa ja juhlassa.

Ristiäisiä, häitä, hautajaisia tai kodin siunaamista suunniteltaessa ota yhteys kirkkoherranvirastoon, p. (015) 576 8012 tai savonlinnan.kirkkoherranvirasto@evl.fi
Kirkkoherranvirasto palvee maanantaisin klo 9 - 15 ja tiistaista perjantaihin kello 9 - 13.

Tilojen varaaminen

Seurakunnan kirkkosaleja ja muita juhlatiloja on mahdollisuus varata kirkollisia perhejuhlia sekä esimerkiksi syntymäpäiväjuhlia, kihlajaisia ja sukujuhlia varten. Tilojen varaamisesta ja maksullisuudesta voi kysyä lisää kirkkoherranvirastosta tai kiinteistöpäällikkö Sylvi Monoselta, p. 050 540 6283.

Merkkipäivämuistamiset

Lapsityö muistaa 1-, 2- ja 3-vuotiaita lapsia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat kortin ja lapsille suunnatun, kuvitetun Raamatun kertomuksia sisältävän kirjan.
Lisätietoja lapsityön toimistosta p. (015) 576 8036.

Varhaisnuorisotyö järjestää 10 vuotta täyttäville vuosittain 10-synttäreitä kouluissa.
Lisätietoja nuorisotyönohjaajilta p. 044 776 8014 tai 044 776 8018.

70-, 75-, 80-, 85- ja 90-vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä kutsutaan vuosittain ikäryhmäsyntymäpäiville. 90 vuodesta eteenpäin kutsu lähetetään joka vuosi.
Mikäli et pääse yhteiseen juhlaan, voit ottaa yhteyttä seurakuntaan ja pyytää työntekijää tervehdyskäynnille merkkipäivän tienoilla. Voit olla yhteydessä suoraan toivomaasi työntekijään, kirkkoherranvirastoon tai diakoniatoimistoon. Tarvittaessa yhteyttä voi puolestasi ottaa myös omainen tai esimerkiksi kotiavustaja.