Vauvakirkko

Vauvakirkko on Savonlinnassa kerran vuodessa (tammi-helmikuun vaihteessa) kynttilänpäivänä järjestettävä kirkkohetki edellisvuonna syntyneille vauvoille ja taaperoille.

Henkilökohtainen kutsu Vauvakirkkoon lähtee jo kastetuille vauvoille koko seurakunnan alueella kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin vauvat mukaan lukien.

Kaikki vauvat (kastetut tai kastamattomat) ovat Vauvakirkkoon erittäin tervetulleita vanhempineen, kummeineen ja isovanhempineen!

Vauvakirkon jälkeen (kesto n. 30min) tarjolla vauvoille soseita ja aikuisille kirkkokahvit.

Vauvakirkko Savonlinnassa

Sunnuntaina 4.2.2018 klo 15.00 Tuomiokirkossa

Kirkkohetken jälkeen siirrytään kirkkokahveille seurakuntakeskuksen pikkusaliin (Kirkkokatu 17).

Mukaan oma helistin!

Osassa kappeliseurakuntia järjestetään myös Vauvakirkko oman alueensa vauvoille ja heidän perheilleen:

Vauvakirkko Punkaharjulla joka toinen vuosi (parittomat vuodet)

Vauvakirkko ollut edellisen kerran marraskuussa 2017.