Lapsille ja lapsiperheille

Näiltä sivuilta löydät lapsiperheille ja lapsille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa: koululaisten iltapäivätoiminta, päiväkerhot, perhekerhot ja ekavauvakerho kokoontuvat viikottain syksystä kevääseen.

Ajankohtaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Löydät meidät myös facebookista: Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö

Kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin toimintaa lapsille ja lapsiperheille löytyy tämän sivun lisäksi heidän omilta sivuilta, joille pääset klikkaamalla alla olevia nappuloita:

Enonkoski Kerimäki Punkaharju Rantasalmi Savonranta

Ajankohtaista juuri nyt:

Päivä- ja perhekerhot jatkavat joulutauon jälkeen heti ti 2.1.2018 alkaen toimintaansa!

ILTAPERHEKERHO JATKUU osana tavallista viikottaista toimintaamme!

Lisää erilaisia toimintaa lapsille ja perheille löydät valikosta tai klikkaamalla alla olevia nappuloita.

Pyhäkoulu Puuhamessu Vauvakirkko Leirit ja retket Kesäkerho Kesäperhekerho Muut tapahtumat

(Valikon kautta eri aiheryhmien alle sijoittuvat ryhmät näkyvät laajemmin!)