Rukoukset nimikkolähettien ja -kohteiden puolesta:

Enonkoski:

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Eeria Niemen puolesta Jakutiassa ja Titta Hämäläisen puolesta Virossa. Siunaamme Internet lähetystyötä Japanissa sekä Ebenezer-vanhainkotia Israelissa. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Kerimäki:

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Siljasten puolesta Lähi-idässä, Pohjois-Afrikan lähettimme sekä Sanna Auvisen ja Veikko Huhdan puolesta Botswanassa. Muistamme lapsityötä Namibiassa, Kiinassa ja Venezuelassa. Siunaamme Kroatian radiotyötä ja Nenoa, Hsinchun seminaaria sekä Raamattu Suomen suvulle hanketta. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Punkaharju:

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Saara Karttusen puolesta Venäjällä, Sanna Auvisen ja Veikko Huhdan puolesta Botswanassa. Siunaamme kristillisen elämän vahvistamista Taiwanilla ja Inkerin kirkkoa sekä Thaivierastyöläistyötä Israelissa. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Rantasalmi:

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Siljasten puolesta Lähi-idässä sekä Saksassa työskentelevän lähettimme puolesta. Siunaamma Ebenezer-vanhainkotia Israelissa. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Savonranta:

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Saara Karttusen ja Aatto Lamminpään Venäjän työn puolesta sekä lähettimme puolesta Pohjois-Afrikassa. Siunaa ja varjele heitä. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Savonlinna:

Viikko 1 (Pariton viikko)

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Siljasten puolesta Lähi-idässä,Richard Otisonin maahanmuuttajatyön puolesta Suomessa sekä Aatto Lamminpään Venäjän työn puolesta. Siunaamme Mundari radio-ohjelmaa Intiassa ja Farsin kielinen Sat7-ohjelmaa ja Thaivierastyöläistyötä sekä Ebenezer-vanhainkotia Israelissa. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Viikko 2 (Parillinen viikko)

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Eeva-Liisa ja Rauno Rantasuomelan puolesta Angolassa, Marja Ochiengin puolesta Keniassa sekä Sanna Auvisena ja Veikko Huhdan puolesta Botswanassa. Siunaamme narkomaanityötä ja kristillisen elämän vahvistamista Taiwanilla, lapsityötä Kiinassa sekä Thaimaan kirkon seurakuntatyötä. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.