Lapsityö – ihmettelyä ja elämää

Kerimäen kappeliseurakunnan lapsityötä ovat päiväkerhot, perhekerhot ja pikkulapsi- ja pyhäkoulutyö. Perhekerhot ja pyhäkoulut ovat kaikille avoimia ryhmiä. Kaikkia ryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua. Lapsityössä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja perhemessuja, joista ilmoitellaan kerhojen kautta ja seurakunnan viikkoilmoituksissa lehdessä.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu 1-2 kertaa viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimikausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 20/21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma, talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

Päiväkerhoihin haku tapahtuu vuosittain maalis-huhtikuussa. Vapaita kerhopaikkoja voi kuitenkin vielä kysellä kerhoja vetäviltä lastenohjaajilta.

Kerimäen alueen päiväkerhot toimikaudella 2016-17

Kerimäen seurakuntakoti, ti 9-11.30,nuorisotila, Urheilukuja 2, p. 050 5406 009

Anttola, Löytölän kerho  ma 9.00-11.30, Ruokojärventie 3 A, Haapakallio p. 050 5406 009

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimikausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 20/21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma, talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerimäen alueen perhekerhot toimikaudella 2016-17

To klo 9.00-11.00 Kerimäen seurakuntakoti

Pe klo 9.00-11.00 Anttolan Löytölä

Päivä- ja perhekerhoryhmiä ohjaavat lastenohjaajat Kerimäen kappeliseurakunnassa:  Arja Venäläinen p.  050 540 6009, arja.venalainen@evl.fi yhdessä Jaana Ylisen kanssa.

MUKULAPARKKI

Mukulaparkki-toiminta on valitettavasti päättynyt vuoden 2016 kevätkauden lopulla.

PIKKULAPSITYÖ

Pikkulapsityö muistaa 1 – 3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Pienten raamattu -kirjan.

Työntekijät vierailevat myös pyydettäessä päivähoidossa hartausvierailujen merkeissä.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Laskiaistapahtuma kirkonmäellä su 26.2.2017 klo 11-13