Lähetystyö

Seurakunnan lähetystyö on Jeesuksen käskyn
"Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni"
(Matt. 28:18-21) toteuttamista.

Lähetystyö Kerimäen kappeliseurakunnassa:
Esirukoustyö jumalanpalveluksissa ja monissa seurakunnan tilaisuuksissa, kodeissa kokoontuvat lähetyspiirit, lähetystapahtumat, lähetyslounaat, myyjäiset, arpajaiset, talkoot, monenmoiset käsityöt neuleista puutöihin. Kesäisin torilla lettu-kahvitusvuoro, piha- ja rantaillat sekä käsityömyynti Tapulikioskissa, joulun alla kauneimmat joululaulut yhdessä musiikkityön kanssa, rovastikunnalliset lähetysväen virkistyspäivät ja retket mm. lähetysjuhlille.

Yhteistyö:
Yhteistyötä tehdään rovastikunnan, hiippakunnan, lähetysjärjestöjen, koulujen ja oman seurakunnan eri työalojen kanssa.

Nimikkolähetit ja nimikkokohteet maailmalla:

Tuula ja Esko Siljanen, (Kansanlähetys)

Sanna Auvinen ja Veikko Huhta perheineen +Botswanan ja Angolan seurakuntatyö (SLS)

Nimikkolähetti Pohjois-Afrikassa (Kylväjä)

Thaimaan seurakuntatyö (SLS)

Hsinchun seminaari, Taiwan (SLS)

Kummilapset Kiinassa, Hongkongin kirkon kautta (SLS)

Namibian lapsityö (SLS)

Venezuelan tukiopetusryhmät (SLS)

Kroatian ev. lut. kirkon radiotyö (Sansa) ja paikallinen työntekijä Nenad

Toivo naisille työ(Sansa)

Raamattu Suomen Suvulle- hanke (Pipliaseura)

Tule mukaan!

Tervetuloa mukaan yhteiseen rintamaan; esirukoilijaksi, lähetyspiiriläiseksi, piirin vetäjäksi, talkoolaiseksi, käsitöiden tekijäksi, leipojaksi, kyydin antajaksi lähetyksen tilaisuuksiin autottomille ja moneksi, moneksi muuksi.
Kun haluat tulla mukaan lähetystöihin, ota yhteyttä!

Anni Aronen

lähetyssihteeri