Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena. Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita vauvoista ja vanhemmuudesta.  Äidille ja Isille vertaisseuran lisäksi kahvia ja pullaa. Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton.

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon ”jatkoryhmä”, eli kävelemään jo yrittävät pikkunaperot voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.

Ekavauvakerho kokoontuu (2017-2018)

Ekavauvakerho jatkaa toimintaansa tammikuun alussa eli ke 3.1.2018!

Ekavauvakerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 13:00-14:30 Seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Kirkkokatu 17 (käynti Väinönkadun kautta, D-ovi).

Joulutauolle kerho jää viikolla 50  ja toiminta jatkuu viikolla 1. Kevätkaudella kerho lomailee helmikuussa hiihtolomaviikon 9 ja toiminta päättyy toukokuussa viikolla 20/21.)

Taaperokerho (2017-2018)

Taaperokerho jatkaa toimintaansa tammikuun alussa eli ti 2.1.2018!

Taaperokerho kokoontuu tiistaisin klo 14:00-15:30 Seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Kirkkokatu 17 (käynti Väinönkadun kautta, D-ovi).

Joulutauolle kerho jää viikolla 50 ja toiminta jatkuu viikolla 1. Kevätkaudella kerho lomailee helmikuussa hiihtolomaviikon 9 ja toiminta päättyy toukokuussa viikolla 20/21.

Lapsityönohjaaja
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna
Toimistosihteeri, lapsityö (toimistolla vain aamupäivisin!)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17